ELU24 LIVE/ Külas käis meloodilist alternatiivrokki viljelev DND

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 30. aprillil kell 11 külastas Elu24 värvikat stuudionurka meloodilist alternatiivrokki viljelev DND.

Ansambel DND on aegade jooksul viljelenud meloodilist alternatiivrokki, mida on katsetatud segada ka elektroonilise helitaustaga.

Bänd alustas nime all The Whiskey ning muutis selle hiljem DEAD NEXT DOOR’iks, millest omakorda sai paar aastat hiljem DND.

Praeguseks on bänd pöördunud tagasi oma juurte juurde ja jäänud truuks algupärasele kooslusele: kitarr, bass, trummid ja laul.

Tänane DND muusika kõlab varasemast meloodilisemalt ja sügavamõttelisemalt, seda iseloomustab unistav tundlikkus, millest kumab läbi kaasahaaravat energilist 80ndate rokihõngu.

Ansambli muusikast on tunda mõjustusi bändilt The Cure, Metro Luminal ja vene rokklegendist Kino.

Aastal 2003 andis bänd välja debüütalbumi «Low Budget Rock` n `Roll». 2006 a. esitleti 6 looga EP albumit «Time To Fight». Varsti pärast seda alustas ansambel tööd oma uue materjali kallal, millest sai teine stuudioalbum «Flow» 2008. Album ilmus 3 riigis: Suurbritannias, Austraalias ja Eestis. Aastal 2010 andis DND välja kolmanda täispika topeltalbumi «Sünnipäev / День Рождения».

2013. aastal avaldas DND pärast mõnda aega Londonist tegutsemist albumi «Tulede säras»

DND astus 2011. aastal üles ka Rabarockil ning sel aastal Tallinn Music Weekil.

Andreas Sepp - vokaal
Rainer Rob Sirel - bass
Eddie Darko - kitarr
Raido Kits - trummidDN

DND Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles