Liis Lemsalu teeb teles näitlejadebüüdi mängides laipa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 uurivad «Viimane võmm» Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) Eesti parima naisjalgpalluri Mareni (Liis Lemsalu) mõrva. Mikk Kotkase uurijaamet kipub aga vägisi kontoritööks saama. Ainuke, kes Mikku sellest igavast ametist päästa saab on politseipsühholoog Tanja Murrik (Ülle Lichtfeldt), kellega Mikk peab nüüd eriti hoolivalt ümber käima.

Naiste jalgpalliklubi ründaja Maren (Liis Lemsalu) leitakse riietusruumist mõrvatuna. Ehkki uurija Kotkast (Üllar Saaremäe) häirib mõte, et ka tibid võivad vutti taguda, asub ta koos Prikiga (Robert Annus) kahtlusaluseid läbi sõeluma.

Valik on väga lai: konkureeriva tiimi manager (Kiiri Tamm), ohvri elukaaslane (Veiko Tubin), Mareni sõbranna ja trennikaaslane (Lee Trei), klubi arst (Ott Aardam). Kui selgub, et asjasse on segatud ka kihlveokontori omanik (Väino Laes), läheb juhtum eriti mõistatuslikuks. Mõrvamotiivi leidmiseks peavad Prikk ja Kotkas lahti harutama armukadeduse, ahnuse ja teeseldud sõpruse sasipuntra.

Politseipsühholoog Tanja Murrik (Ülle Lichtfeldt) otsustab Miku juhtumist loobuda ja oma teistele hoolealustele pühenduda. See tähendab aga Miku jaoks põrgupiinu, sest põnevalt uurijatöölt tahetakse ta tuua kontorirottide hulka. Nüüd tuleb Mikul Tanjaga asjad korda saada, sest vaid Tanja suudab ta karjääri päästa.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiverja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas «Viimane võmm» juba täna kell 21:30 Kanal 2s

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles