Roxette esineb taas Eestis: Tallinnas oli suurepärane kontsert, fantastiline publik ja vastuvõtt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette Tallinnas
Roxette Tallinnas Foto: Jelena Rudi

23. novembril esineb taas Saku Suurhallis Rootsi läbi aegade üks menukamaid popbände ROXETTE. Ansambli liikmed Marie Fredriksson ja Per Gessle lubavad ka seekord Tallinna kontserdi raames tõelist hittide sadu.

Viimati esines Roxette Tallinnas kolm aasta tagasi.

«Oh, milline õhtu see oli! Oh jumal, Tallinn plahvatas! Suurepärane kontsert, fantastiline publik ja vastuvõtt. Bänd küttis täiega, Marie oli tippvormis. Suured tänud kõigile, kes tegid selle õhtu unustamatuks. Tahaksime väga tagasi Eestisse tulla. Iga kell!» - kirjutas pärast väljamüüdud kontserti Per Gessle.

2011. aasta suvel esines bänd eesti publiku ees tõelise hittide paraadiga, mis teiste hulgas sisaldas sellised lugusid nagu «Dressed For Success», «Sleeping In My Car», «The Big L», «Wish I Could Fly», «It Must Have Been Love», «How Do You Do!», «Dangerous», «Joyride», «Spending My Time», «Listen To Your Heart» ning «The Look».

Eelmise kontsertreisi jooksul külastas Roxette koguni 46 riiki. Sel aastal siirdub Rootsi popduo juba uuele maailmaturneele, mille raames esineb uuesti ka Eestis.

«Mõlemad Roxette’i kontserdid Tallinnas aastail 2001 ja 2011 olid väga meeldejäävad ning vaimustunud publik võttis bändi vastu ovatsioonide ning kaasalaulmisega.

Roxette’i kontserdile minnes loodavad fännid eelkõige kuulda Rootsi menubändi loomingu paremikku. Olen veendunud, et ka seekord tulevad kõik need megahitid kindlalt esitlusele ning saalis valitseb taas ülev ja väga positiivne meeleolu. Roxette on vaieldamatult üheks Rootsi popmuusika kaubamärgiks, mis tagab kontserdile kindla kvaliteedi,» ütles Live Nation Baltics peapromootor Eva Palm.

«Korraldajana ei kahelnud me sekunditki kui kuulsime, et ansambel kavatseb uuesti tuurile minna ning meil avaneb taas võimalus Roxette’i Eestisse tuua - meie vastus oli kindel «jah». Nii nagu ka pealtvaatajad, jäime Rootsi duo esinemistega Tallinnas väga rahule ning ülimalt hea meelega ootame muusikuid sel sügisel taas külla!»

 Roxette esineb 23. novembril Tallinnas, Saku Suurhallis.

Piletid tulevad vabamüüki neljapäeval, 24. aprillil kell 10.00 Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 39 eurost.

FBI Concert Clubi liikmed saavad pileteid osta alates tänasest.

FBI Concert Clubi liikmeks saab tasuta registreeruda internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles