Luisa Värk: meil on kolm last miinimum ja neli maksimum

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Luisa Värk
Taavi Rõivas ja Luisa Värk Foto: Kanal 2

Kanal 2 uudistemagasin «Reporter» käis külas peaminister Taavi Rõivasel ja tema perekonnal, elukaaslasel Luisa Värgil ja tütrel Miina Rihannal.

Taavi Rõivas ja Luisa Värk ei ole veel abielutõotusi jaganud ning «Reporter» uuris, et ehk on neil plaanis kooselu registreerida hoopis peatselt valmiva kooseluseadusega.

«Ma ei saa ju öelda niimoodi otse välja, aga lootes, et Luisa isa Kanal 2 ei vaata parajasti, siis küllap ma pean talle vana kombe kohaselt külla minema ja küsima, kas ta on nõus oma tütre mulle naiseks andma. Ma pigem ise austan abielu ja see, et me Luisaga abielus ei ole, on piinlik lugu küll, jah,» nentis Rõivas.

Rõivas rõhutas, et pulmad pole selline asi, mida kõlbaks möödaminnes niuh-näuh ära teha.

«Mind on raske üllatada, nii et ta peabki natuke mõtlema,» märkis Luisa.

Luisa väärtustab abielu traditsiooni, aga ta ei näe mingit põhjust pulmadega kiirustada.

«Enne võiks üksteist tunda ja me oleme siin üksteist kombanud pikalt,» sõnas Luisa ja avaldas lootust, et nende suhe mingeid hulle üllatusi enam ei paku.

«Meie kooselu on ühe oma kroonidest saanud imearmsa tütre näol. Võib eeldada, et varem või hiljem tuleb tal õdesid-vendasid juurde. Ta ise soovib kahte õde ja kolme venda, aga eks sellega läheb raskeks. Eks seda ma olen ka avalikult öelnud, et igas Eesti peres kolm last võiks küll olla,» rääkis Taavi.

«Meil on kolm miinimum ja neli maksimum. Kuus läheb ikka raskeks,» teatas Luisa seepeale.

«Peab ikka Eesti rahvale ära ütlema - mul sõnaõigust osades küsimustes ei ole. Võid siin peaministrina töötada küll, aga kui naine ütleb, siis nii jääb,» naeris Taavi.

Umbes kuu aega on möödas päevast, mil Taavi Rõivasest sai peaminister. See on toonud kaasa ka suuri muutusi pereelus. Luisa rääkis, et mehe uuest ametist kuulis ta telefonisõnumite kaudu, sest ta oli sel ajal parajasti kokasaate võtetel.

«Hakkas tulema erinevaid sõnumeid ja ma ei saanud nende sisust päris hästi aru, sest kõik õnnitlesid millegipärast. Mu esimene mõte oli, et äkki on keegi kirjutanud kuskil lehes, et ma olen rase või midagi sellist. Nii saingi teada. Hommikul saatsin mehe tööle kui sotsiaalministri ja hommikul võtsin teise mehe vastu,» meenutas Luisa.

Luisa sõnul pole ta peaministriproua tiitliga veel päriselt ära harjunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles