Psühhoterapeut presidendipaari kreeni kiskuvast suhtest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EV96 - Presidendi vastuvõtule saabujad, Evelin Ilves ja Toomas Hendrik Ilves
EV96 - Presidendi vastuvõtule saabujad, Evelin Ilves ja Toomas Hendrik Ilves Foto: Kristhel Vaht

Üle kuu aja kodumaalt eemal olnud ja Bali saarel puhanud Evelin Ilves ei nautinudki justkui abikaasa Toomas Hendrik Ilvese seltskonda Eesti Vabariigi pidupäeval täiel rinnal. Fotodel tundub paari omavaheline suhtlus pigem jahe ja teineteise suhtes hoolimatu, pasundasid meediaväljaanded pärast tänavust presidendiballi. 

Kehakeele vaatlejad täheldavad juba mõnda aega muutust Toomas Hendrik Ilvese (60) ja tema abikaasa Evelini (45) vahel. Kas osutus isegi Eesti väike presidendiloss liiga suureks, nii et meie esipaar on seal seitsme pika aasta peale teineteist ära kaotanud? On’s jõulude aegu uude elukümnendisse startinud Toomas Hendrik Ilvese naise-ideaal vankuma löönud ja muutumas..., mõtiskleb Kroonika.

Kus suitsu, seal tuld?

Ka psühhoterapeut Atali Stahlman jõuab presidendipaari kooseluaastate pilte vaadates ja kehakeelt lugedes järeldusele, et Evelini ja Toomas Hendriku romantika on jäänud minevikku.

«Kui vaadata presidendipaarist 2013. aastal tehtud pilti, siis näeme, et algusaastate õrnad embused ja suudlused põõsaste varjus on jäänud minevikku. Mõlemad väldivad silmsidet ja hoiavad distantsi, hoides küll veel käest kinni. Nende suhtes ei ole endist lähedust.»

«2014. aasta pildil väldivad nad igasugust kehalist kontakti ja silmsidet. Kehakeelest võib välja lugeda, et nende suhe on uues faasis. Nende olekus on tunda jahedust ja formaalsust.»

Mida sina asjast arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles