Skandaalse sarja «Puhkus Mehhikos» uuel hooajal näeb tallinlannat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Puhkus Mehhikos» teise hooaja osalised
«Puhkus Mehhikos» teise hooaja osalised Foto: TV6

Skandaalse sarja «Puhkus Mehhikos» uus hooaeg alustab täna hilisõhtul TV6s.

Ka seekord saadetakse hoolikalt valitud osalejad koos võttegrupi ja võrratu saatejuhi Žanna Friskega Mehhikosse, kuid seltskond on varasemast palju värvikam. 

Üksteist noort ja tulist osalejat saavad enda valdusse üliluksusliku villa suure eraranna, tenniseväljaku ja muude taevalike mugavustega. Osalejate ülesandeks on nautida elu, olla valmis kõikvõimalikeks väljakutseteks ja leida endale paariline.

Kuna teise hooaja seltskond on eriti ambitsioonikas ning intriigid ja suhted arenevad kiirelt, on oodata pöörast seiklust, kus omal kohal on nii siiraimad tunded kui ka räpased salaplaanid.

Leheküljel kanikulivvmeksike. ru seisab, et sellel hooajal osaleb sarjas ka Tallinnast pärit 19-aastane Jaanika Falkinberg. Ta õpib meditsiini ja tahab tulevikus saada kosmetoloogiks. Jaanika peab end ilusaks ja tahab ka teisi ilusaks teha.

Jaanikal on üsna keev loomus ning ta satub paar korda olukorda, kus ta peab nii-öelda ohjad haarama.

Kaunitaril on kallim ja ta ei varja seda. Mees ootab teda kodus ning ta ei ole rumal, ta teab, et naine tuleb ta juurde tagasi.

«Puhkus Mehhikos» on TV6 eetris esmaspäeva, teisipäeva ja neljapäeva ja reede hilisõhtuti.

Teise hooaja avasaade on TV6 eetris 21. aprillil kell 23.25.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles