Johnny Deppi täht on kustumas?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp
Johnny Depp Foto: Youtube

Hollywoodi ühe menustaari Johhny Deppi täht arvatakse olla kustumas, kuna ta viimaseid nelja filmi peetakse läbikukkunuks.

Deppi värskeim linateos, suure eelarvega «Transcendence» on seni USAs saanud piletitulu vaid 12 miljonit dollarit, edastab news.com.au.

Filmi eelarve oli aga 100 miljonit dollarit ning selle tagasi teenimine võib olla üsna pingutav.

Võrdluseks: USAs on praegu kõige populaarsem film «Captain America: Winter Soldier», mis viimase kolme nädalaga on saanud kassatulu rohkem kui 200 miljonit dollarit. Selle linateose eelarve oli 170 miljonit dollarit.

Depp mängib filmis «Transcedence»  teadlasestgeeniust, kes loob inimkonnale ohtliku kunstintelligentsi. Praeguse seisuga vaatajatele see film ja Deppi roll ei meeldi.

Pärast edukaid «Kariibi mere piraatide» filme ei ole Depp nagu enda kohta leidnud.

Filmid «The Rum Diary», «Dark Shadows» ja «The Lone Ranger» said kriitika osaliseks ning ei olnud ka vaatajate seas populaarsed.

Nüüdseks on Deppi kontol seega neli nii-öelda läbikukkunud filmi.

Samas aga ei pea USA kinolehekülje boxoffice.com esindaja Phil Contrino Johnny Deppi tähte veel kustunuks.

Ta tegi paar küsitatavat rolli, kuid see ei tähenda veel, et ta oleks kustunud. Ta on oma klassist staar ja tema aeg tuleb uuesti,» arvas Contrino.

Deppil on käsil uued filmid nagu õudusfilm «Tusk», mis põhineb Broadway muusikalil «Into the Woods», siis «Alice in Wonderland» järg «Through the Looking Glass» ning «Pirates of Carribean: Dead Man Tell No Tales».

Uus «Kariibi mere piraatide» film peaks näitama, kas vaatajad on selelst filmisarjast tüdinenud või mitte.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles