Video: poisid käivad iludusvõistlustel ja teevad tüdrukutele ära!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Barcroft TV

Üheksa aastane Jude ja viiene Jake armastavad rattaga sõita ja vutti taguda, kuid neil on ka üks äärmiselt ebatavaline hobi - nad käivad laste iludusvõistlustel.

Tegemist on alaga, millega Suurbritannias tegeleb vaid tosinkond poissi, vahendab Mirror. Jude ja Jake võidavad tihti, neil on ette näidata tiitlid Mr Personality, Mr Photogenic ja Ultimate World Supreme King. Puhtalt eelmisel aastal võitsid nad 20 krooni, neli karikat ja 65 vööd.

Poiste ema, 44-aastane Sara Collins-Godden on endine lapsesineja ja modell, kes töötab praegu kogukonnakeskuses. Tema sõnul on poiste edu saladuseks nende loomulik sarm.

«Neile siiralt meeldib laval olla ja end näidata, kui inimesed hõiskavad ja plaksutavad. Paljud vanemad arvavad, et see on halb asi, et see võib nende poja geiks muuta või midagi,» rääkis Sara. «Kui lubada lastel tegeleda iludusvõistluste, teatri, tantsuga või millega iganes, mis teeb neist õnnelikud täiskasvanud, siis see on ju fantastiline. Pole tähtsust, kas nad on heterod, geid või biseksuaalsed - mul on täiesti kama seni, kuni nad on õnnelikud.»

Jude'i sõnul tekitab nende hobi koolikaaslastes põnevust, kuid mõned peavad seda siiski liiga tüdrukulikuks.

Vennad osalevad praegu tüdrukutega samadel võistlustel, sest ainult viiel suuremal iludusvõistlusel on eraldi kategooria poistele.

Erinevalt tüdrukutest ei pea poisid kandma huuleläiget ja kunstripsmeid. Neile pannakse vaid veidike puudrit ja ripsmetušši, et nad prožektorite valguses liiga ilmetud poleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles