«Sajandi armastus»: pöördelised sündmused sultan Suleimani palees!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajandi armastus, 34. episood
Sajandi armastus, 34. episood Foto: Kanal 2

Täna kohe pärast «Reporter+» algav Türgi ajalooline suurlavastus «Sajandi armastus» on pöördeline mitmes mõttes. Sultan Suleimani juures vangis olev Hispaania printsess Isabella saab mürkmaolt haavata. Sultaniõde Hatice ja Ibrahim kaotavad lapse. Võimuvõitlus emand Valide ja Hürremi vahel kogub tuure ning Hürremi enda saatus ripub juuksekarva otsas...

Sultan Suleimani parim sõber ja suurvesiir Ibrahim vaagub elu ja surma vahel. Kui sultan Suleiman saadab Ibrahimi juurde oma ihuarsti, selgub, et Ibrahim on mürgitatud, aga seda pole tehtud toidu ega joogiga. Teenijanna Nigar Kalfa abiga jõuab Ibrahim jälile kes ja millega teda mürgitas. Ibrahim saab raskest haigusest jagu, aga teda ja Haticet tabab uus ränk saatuselöök - nad kaotavad oma lapse ja see viib sultaniõe hullumiseni.

Emand Valide on astunud Hürremi vastu sõtta. Ta võtab Hürremilt ta avarad eluruumid ning kingib need sultani vanimale pojale Mustafale. Lisaks keelab ta Hürremil ilma loata paleest lahkuda. Hürremil tuleb silmitsi seista ka oma minevikuga, sest kättemaksuhimulise Ibrahimi käes on miski, mis võib ta pihuks ja põrmuks teha. Just selle relva otsustab Ibrahim nüüd Hürremi vastu käiku lasta ja naise sultani ees paljastada.

Hispaania printsess Isabella ei suuda kuidagi otsustada, kas ta armastab või vihkab Suleimani. Segased tunded muutuvad veel segasemaks kui ta saab mürkmaolt haavata ja teadvuse kaotab. Isabella kallim prints Friedrich on saatnud linna laeva ja valmistanud ette printsessi põgenemisplaani. Nüüd kui pääsemine on nii lähedal, otsustab printsess Isabella aga hoopis ootamatu sammu astuda.

Romantiline ajalooline suurlavastus «Sajandi armastus» on Kanal 2s pühapäeviti kell 19:35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles