«Mis? Kus? Millal?» viimase eelvooru võitsid televaatajad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis? Kus? Millal?, viies eelvoor
Mis? Kus? Millal?, viies eelvoor Foto: Kanal 2

Kanal 2 tele-mälumängu «Mis? Kus? Millal?» kevadhooaja viimases eelvoorus võitsid televaatajad Andrei Korobeiniku võistkonda 6:1. Ka sel korral vedas tarkasid alt tunne, et kõige loogilisem vastus võib olla vale ja otsustasid vastates hoopis keerulisema variandi kasuks.

Täna mängis televaatajate vastu Eesti Maleliidu presidendi, poliitiku ja ärimehe Andrei Korobeiniku võistkond koosseisus riigikogu liikmed Ene Ergma ja Kaja Kallas, jurist Janar Filippov, anestesioloog Boris Gabovitš ja finantsist Valeria Müürsepp.

Stuudiovõistkond valis saate parimaks küsimuseks pensionär Laine Ressari küsimuse. Laine esitles hõbepeekrit ja tahtis tead, mille puhul kinkis Philipsi Eesti esindus talle ja veel 63le eestlasele 1938. aastal need peekrid. Korobeiniku võistkond arvas, et tegemist võis olla mingi konkursiga. Õige vastus oleks aga olnud see, et 31. jaanuaril 1938. aastal sündis Eestis 63 last Laine nende hulgas. Hollandi raadiotehase Philips Eesti esindus kinkis need peekrid tähistamaks seda, et samal päeval nägi ilmavalgust ka Madalmaade troonipärija, tulevane kuninganna Beatrix. Laine teenis selle küsimusega kokku 500 eurot.

Igas saates nimetatakse ka stuudiovõistkonna silmapaistvaim liige, kelle ees avaneb uks hooaja lõpus toimuvasse «Mis? Kus? Millal?» supermängu, kus televaatajate vastu astub turniiri kõige helgematest peadest koosnev tarkade koondvõistkond. Jaan Alliku, Hugo Tangi, Heiti Kenderi ja Andres Anvelti kõrval mängib selles supertiimis ka tänase mängu parim võistleja finantsist Valeria Müürsepp, kelle raamatukogu täienes vehkleja Nikolai Novosjolovi poolt kingitud Kristjan Palusalu elulooraamatuga.

Tänase mängu lõpuks sai selgeks ka teine finalist, kelleks on Jaan Alliku võistkond. Esimene «Mis? Kus? Millal?» kevadhooaja finaalmäng toimub juba järgmisel laupäeval, 26. aprillil kell 22 Kanal 2s ja televaatajate vastu astub lahingusse siis Hannes Rummu võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles