Galerii: moodne värviteraapia Kokomo peol

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalapäevad tagasi esitles Kokomo Collection Kalamaja populaarses kohvikus F-hoone uut kevad-suvist kollektsiooni Kokomo Weekend.

Peol kohtusid värvikirev mood ja moodne muusika, mida olid uudistama tulnud nii loomeinimesed kui seltskonnastaarid.

Kokomo uus naisterõivaste kollektsioon Weekend koosneb mugavatest, pehmest puuvillast valminud vaba aja komplektidest, mille kirgas värvigamma varieerub roosast siniseni, pakkudes meeldivat värviteraapia vormi nii kandjale kui tänaval vastujalutajale- märkamatuks on võimatu jääda!

Kokomo kaubamärgi taga seisab noor ja andekas Mari-Liis Saretok, kelle looming järgib lihtsat soovi viia publik igaühe jaoks võimalikult positiivsesse paika ajast ja kohast sõltumata. Moedisaineri enda jaoks on see Kokomo paari aasta tagune sünnilugu, mil kolm sõbrannat Tallinna vanalinnas sihitult jalgratastega ringi sõitsid ja valjuhäälselt The Beach Boys 1988. aastal avaldatud lauluga «Kokomo» suviseid turiste kostitasid.

Jälgi Kokomo Collection tegemisi Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles