Genka parima sõbra surmast: pärast seda muutusid värvid tuhmimaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ja Revo Jõgisalu 2011. aasta Eesti Hiphop Festivalil
Henry Kõrvits ja Revo Jõgisalu 2011. aasta Eesti Hiphop Festivalil Foto: Annika Erg

Genka meenutas Kanal 2 saates «Laula mu laulu» oma varalahkunud sõpra ja bändikaaslast Revo Jõgisalu.

Genka meenutas, et ta kohtas Revot siis, kui ta läks uude korvpallimeeskonda.

«Nägin, et ta on lahe mees ja ütlesin talle, et tule bändi. Ta ütles, et ta ei oska räppida, ja ma ütlesin, et mis siis, tule ikka bändi,» rääkis Genka.

35-aastane Revo suri 2011. aasta 30. augustil melanoomi ehk pahaloomulise nahakasvaja tõttu.

«Jah, ta oli mul parim sõber,» sõnas Genka. «See muutis nagu kõike. Asjad ei olnud enam... Kuna ta oli ka selline nooruslik ja isegi küpses seas tegime poisikestetempe. Sellega lõppeski noorusaeg. Kuidagi värvid muutusid tuhmimaks...»

Genka rõhutas, et Revo võitles lõpuni nagu viikingisõdur.

«Nagu mees suri lahingus, mees suri laval. Meil oli järjekordne Eesti Hiphop Festival ja arstid ütlesid, et ta ei tohiks kindlasti mingeid pingutusi teha. Eks sõbrad ja meie ütlesime ka, et... Me nägime näost, et tal on väga raske, aga ta ütles, et ta tuleb ikkagi lavale,» meenutas Genka.

«Meil oli tegelikult järgmine päev ka live, aga see jäi ära, sest pärast seda ta enam ei rääkinud. Läks mööda veel nädal aega ja siis oligi kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles