Donald Trump Lindsay Lohanile: tule minu tõsielusarja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Kui USA ärimagnaat ja televisoonitegelane Donald Trump juhtus nägema hiljutisi pilte närtsinud välimusega Lohanist, olevat ta mõelnud: «Mida see tüdruk vajab, on esinemine tõsielusarjas».

Nii viisidki kõnealused pildid (vt siit) selleni, et Trump kutsus Lohani (23) osalema endatoodetavasse teleoopusesse «Kuulsuse praktikant», et kosutada Lohani karjääri, kirjutab guardian.co.uk.

Ja kosutust näib Lohan tõesti vajavat, kui arvestada tema viimase aja halenaljakaid vahejuhtumeid dokumentide kaotamisel, probleeme isaga ning heitlusi alkoholi ja narkootikumidega. See kõik on viinud muidu andeka näitlejanna usaldusväärsuse filmitööstuse võtmetegelaste silmis langustrendi.

Eks Trump looda ka selle peale, et nii tõuseksid tema saate reitingud. Saab näha, kas Lohan pakkumise vastu võtab ja kas tegu võiks olla mõlemale poolele kasuliku diiliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles