Loe ja minesta: viis rabavat fakti Inim-Keni kohta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Justin Jedlica

Inim-Barbie Valeria Lukyanova sai endale väärilise vastase Inim-Keni ehk Justin Jedlica näol ja nad ei saa sugugi hästi läbi!

32-aastane mees andis hiljuti intervjuu Daily Beastile ja ta avalikustas nii mõndagi põnevat.

1. Ta ei ole anatoomiliselt Keniga sarnane. Keni-nukk on tuntud selle poolest, et tal pole meestrahvale omaseid genitaale, ning Justinilt küsitakse pidevalt, kas ta kavatseb ka peenise maha lõigata. «Ütlen neile, et tegelikult tahaksin, et see ulatuks mul maani nagu anime-filmides,» ütles Justin.

2. Ta on ilukirurgiale kulutanud 170 000 dollarit. Justin käis esimesel operatsioonil 18-aastaselt ja ta on lasknud teha kokku 149 protseduuri. «Kolm päeva pärast 18. sünnipäeva käisin esimesel ninaoperatsioonil, mida olin varajasest noorusest peale teha tahtnud. Minu jaoks oli see midagi, mis vajas parandamist. Olen teinud 149 kosmeetilist protseduuri, millest enamik pole olnud operatsioonid. Olen ilmselt käinud 19 operatsioonil ja isegi nende puhul olen mõnikord lasknud teha mitu asja korraga.»

3. Ta on geimees, kes on abielus. Inim-Ken sõlmis tsiviilpartnerluse mullu juulis mehega, kellega ta on koos olnud viis aastat. Justini sõnul toetab mees tema füüsilisi muutusi: «Ta ütleb, et mu iluoperatsioonid erutavad teda... Tal pole nendega mingit probleemi. Ma poleks eales abiellunud inimesega, kes ei kiida mu ilukirurgiat heaks. Tema ütles, et see on osa minust ja täiesti okei.»

4. Ta ei sobi Inim-Barbiega absoluutselt kokku. Justin nimetas hiljuti Valeriat oma vihavaenlaseks, kuid nüüd ütles ta: «Ta on huvitav. Ma vihkan seda, et inimesed võrdlevad meid, sest ta on loonud endast mannekeeni. Minu jaoks on veider, et ta üritab olla stoiline ja emotsioonitu.»

5. Ken pole olnud tema peamiseks inspiratsiooniks. Jedlica sõnul inspireerib teda kõige rohkem Jaapani anime manga. Lisaks võttis ta eeskuju Michael Jacksonist ja Joan Riversist. «Ma isegi ei tea, kas ma näen Keni moodi välja, kuid kui inimesed seda öelda tahavad, siis see on väga meelitav. Lapsena ju mängid Keni-nukkudega ja eeldad, et üks kena mees peakski just selline välja nägema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles