Joobes Värnik noolis noori naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik
Andrus Värnik Foto: Sille Annuk

Mõni nädal tagasi nähti Andrus Värnikut varasel hommikutunnil Tallinnas Jaani kiriku kõrval hamburgerit söömas ning juhusliku noortekambaga suhtlemas.


Laupäeva hommikul kella 6-7 vahel ärgitas Värnik juhututtavaid, et need talle noori tüdrukuid otsiksid: siis saaks kogu seltskond minna edasi tema juurde pidu pidama. Vestlus vältas ligi paarkümmend minutit.

«Ta oli alkoholijoobes, üsna hoogsas peotujus,» pajatas üks kohalviibinu Kroonikale. «Ja kutsus meid üles otsima talle noori tüdrukuid, kellega võiks minna pidu edasi panema.» Värniku endaga ei õnnestunud Kroonika reporteril kontakti saada.

Alles kuu aega tagasi kirjutas Elu24, et odaviskaja Värnik on joobes juhtimise pärast autojuhtimisõigusest ilma jäetud. Elu24 järelepärimisele vastes Värnik toona valetas, pealgi üsna ebatsensuursete väljendite saatel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles