Sten pani 30 sekundiga Anna kõhus liblikad lendama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval alustas TV3s uus romantiline sari «Anna otsib meest», kus telestaar Anna Jankelevitš otsib endale terve Eestimaa pilkude all elu armastust.

Anna südame pärast võistlevad 37-aastane Lauri, 32-aastane Tarmo, 28-aastane Sten, 26-aastane Mario, 34-aastane Andrei M, 21-aastane Heiko, 22-aastane Rivo ja 29-aastane Andrei K.

Steni nähes ei suutnud Anna end tagasi hoida ja pahvatas välja: «Oo, kui ilusad silmad sul on!» Paraku kurvastas Sten Annat sellega, et tema ainus eesmärk on saade võita ja tema jaoks poleks olnud tähtis, milline naine seal on.

Rokifänn Rivo juures jäid Annale ette tema pikad juuksed. Rivo ütles, et ta kaaluks naise soovil juuste mahalõikamist, kuid mitte otsekohe.

Andrei M. oli ainsana Annaga kohtumiseks midagi ette valmistanud. Paraku oli mees närviline ja puterdas alguses veidi, kuid Annale meeldis laulu lõpp juba väga.

Lauri kinnitas, et ta tuli kindla sooviga Anna endale võita.

Ka Tarmo oli enesekindel ja teatas, et ta mängib täispanga peale.

21-aastane Heiko, kellele enda sõnul «meedivad tüsedad naised nagu Anna», väitis, et ta oskab kitarri mängida. Kui Anna aga kitarri välja otsis, ei julgenud Heiko seda kätte võtta.

Mario puhul häiris Annat see, et muidu tagasihoidlikul mehel lõi silm särama alles viinapudelit nähes.

Anna otsustas, et ta ei hakka kedagi veel koju saatma ja kõik mehed jäävad saatesse. Annal on seni üks lemmik - Sten.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles