Video: Tänavune bikiinimood - püksikud peavad olema üle naba!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune bikiinimood - püksikud peavad olema üle naba!
Tänavune bikiinimood - püksikud peavad olema üle naba! Foto: Kanal 2

Ilmad lähevad järjest soojemaks ja enam pole kaugel kauaoodatud rannahooaeg. Ilusad ja moekad bikiinid muudavad naise kauniks ja enesekindlaks. 15. aprillil esitleti selle suve trendikaid bikiine ja trikoosid Kadrioru lossis toimunud moeshowl.

Sarnaselt muudele riietele on ka rannariietel moetrendid ja iga hooaeg toob turule midagi uut.

Mida toob 2014. aasta suvi? Millised rannariided on moes ja millised mitte?

Marc & Andrè esindaja Eestis, Mart Sillaots: Lillemustrid, merepõhja teema... Merepõhja teema ei tähenda ainult sinist värvi, vaid on ka rohekad toonid, sinakasrohelised toonid... Siis on täpid, erinevate suurustega täpid ja kombineeritud täpid.

Moes on ka püksikud, mis on üle naba. Nad katavad pool keha kinni. Nad on nagu peaaegu trikoo, aga tegelikult ei ole. Päevitamise suhtes nad just kõige funktsionaalsemad ei ole, aga nad on trendikad.

Hetkel on moes kaks suhteliselt vastandlikku trendi - pastelsed toonid ja suhteliselt teravad toonid. Tegelikult võivad nad ka omavahel päris hästi sobida. Kõik sõltub sellest, kes neid kannab.

Tähtis pole ainult ilu, vaid ka mugavus. Samas ei tasu end ka liiga mugavalt tunda, sest siis kiputakse rannariiete valikuga alt minema.

Millised on lihtsad nipid õigete bikiinide ostmiseks?

Mart Sillaots: Kõige parem ABC on minna poodi ja konsulteerida müüjaga. Samas ei mõista ka kedagi hukka, kes oma liini järgivad ja kellele meeldib klassikaline stiil. Ise ma loomulikult pooldan trende ja olla julgem... Proovida, katsetada ja mitte osta ühte rannarõiva paari, vaid osta ikka kolm kuni neli paari ja vaadata, mis kõige paremini sobib.

Vaata videot uutest trendikatest rannarõivastest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles