Prostituut Zenta jättis seksi: mul on menopaus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter - Zenta
Võsareporter - Zenta Foto: Kanal 2

«Võsareporteri» lugu legendaarsest Pärnu prostituudist Zentast sai palju vastukaja ja kuigi intervuu kestis terve päeva, mahtus eetrisse vaid kümme minutit. Peeter Võsa pühendas terve seekordse tagasivaatava saate Zentale.

«Paljud on vanemad ja kavalamad. Käivad ka kodus. Ja on rumalaid. Mul on kõrval üks väga rumal naine, kes võtab raha, et saaks kasiinos mängida,» kirjeldas Zenta kohalikku konkurentsi.

«Seksi olen nüüd kõrvale jätnud. Mul on menopaus,» selgitas naine, et nüüd on peamine, et nalja saaks. Jõukatest meestest, kellele meeldib välja teha ja keda haneks saab tõmmata, tal puudust ei ole.

Linna peal jalutades kohtus Võsa Zenta elukaaslase ning mustlasest sõbrannaga, kes tulevikku ennustas.

Võsa meenutas Zenta miniat Dianat, kes lõhkus ämmale kallale minnes ära Kanal 2 mikrofoni, mille tõttu lugu pooleli jäi. Nädala pärast polnud Dianat kohal, kuid Zenta näitas aknaid, mille minia oli suure munakiviga ära lõhkunud.

«Tahaks korjata nii palju raha, et saaks Hawaii saartele puhkusele. Siis mõtleks edasi,» rääkis Zenta tulevikuplaanidest. Zenta kavatseb oma sulitempudega jätkata senikaua, kuni tervist ja välimust jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles