ERKI Moeshow 2014 Modelli Casting juba sel nädalavahetusel!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. mail toimus legendaarne ERKI moeshow, seekord üle pika aja taas kord Eesti Kunstiakadeemia ruumides. Kohale oli saabunud meeletu rahvamass nii, et show algust tuli tunni võrra edasi lükata, et kõik moehuvilised ikka pileti jõuaksid lunastada.
30. mail toimus legendaarne ERKI moeshow, seekord üle pika aja taas kord Eesti Kunstiakadeemia ruumides. Kohale oli saabunud meeletu rahvamass nii, et show algust tuli tunni võrra edasi lükata, et kõik moehuvilised ikka pileti jõuaksid lunastada. Foto: Maksim Toome

Eesti Kunstiakadeemia tudengite korraldatav ERKI Moeshow, mis siinset moemaastikku  igal aastal raputab, läheneb täiskiirusel. Tiheda konkursisõela läbinud noorte moeloojate õmblusmasinad on praegu töörežiimil ja sõrmed nõeluvad väsimatult kangast. Samal ajal otsivad silmad modelle, kes 24. mail ERKI Moeshowl vastvalminud loomingu väärikalt publiku ette kannaksid.

Siresäärsed tulevased moelavade vallutajad tulevad 18. ja 19. aprillil kell 12-17 modelli castingule jälgimise alla Kristiine keskusesse.

Kui tunned, et Sul on karismat, oled fotogeeniline ja sihvakas, tahad ERKI Moeshow 2014 laval üles astuda ning Sa ei kuulu agentuuri, siis täidad ankeedi ERKI Moeshow kodulehel SIIN.

ERKI Moeshow Modelli castingule tulevatel neidudel on pikkust vähemalt 173 cm ning noormeestel 180 cm. Tule kohale puhaste juustega, lihtsas riietuses, ilma meigita. Tüdrukud võtavad kaasa kõrgete kontsadega kingad.

Kohapeal jagavad nõu ning juhtnööre muuhulgas Ženja-Fokin, kes paneb kõik modellid minutitega liikuma ning kogenud modellid Inna Zuk ja Siim Kingu.

ERKI Moeshow paneb kirja kõik huvilised. Lavale pääsemise üle otsustavad kollektsioonide autorid. Valitud modellidega võetakse ühendust aprilli lõpus.

Lisainfo kodulehel www.erki.artun.ee ning Modelli castingu Facebooki leheküljel SIIN!

Modell, Sa registreerid end veebis ja Sa tuled ERKI Moeshow castingule!

Sa tuled!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles