VIDEO: Club Venuses valiti välja Raju 13 seksikad puuritüdrukud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Venuses valiti välja Raju 13 puuritüdrukud
Club Venuses valiti välja Raju 13 puuritüdrukud Foto: Kaader videost / Youtube.com

Möödunud laupäeval toimus Club Venuses sportliku vabavõitluse liiga Raju puuritüdrukute valimine. Kuuest finalistist osutusid parimateks Anna-Liisa ja Diana, kes Raju 13 raames puuritüdruku rolli endale saavad.

Raju 13 puuritüdrukud astuvad rahva ette kahel päeval: sportlaste ametlikul kaalumisel 18. aprillil Solarise Keskuses ja võistlusõhtul Saku Suurhallis 19. aprillil.

Tüdrukute ülesandeks on raundinumbrite näitamine ning sportlastele medalite ja karikate kätte andmine.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta Piletilevist.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles