Marko Kiigajaan Kihnu mustriga jalamatist: kas järgmiseks hakatakse tegema riigi lipuvärvides ilutsevaid tualettpabereid või prill-laudu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 juubeliaasta. Marko Kiigajaan
Kanal 2 juubeliaasta. Marko Kiigajaan Foto: Karli Saul/SCANPIX

Kihnust pärit tantsija Marko Kiigajaan pahandab porimattide peale, millel on Kihnu seelikutriibud.

«Öelge mulle üks inimene, keda ei riivaks rahvariidemustri kasutamine taolisel otstarbel?» vahendab Marko Kiigajaani sõnu Õhtuleht.

«Kas järgmiseks hakatakse tegema oma riigi lipuvärvides ilutsevaid tualettpabereid või prill-laudu?» küsib Kihnust pärit tantsija.

Nimelt on kihnlastele pahameelt tekitanud Kangadzungli kauplustesse välja sätitud Kihnu seelikutriibu mustriga jalamatid, mis näevad küll välja väga kaunid ja silmatorkavad, aga kihnlased oma jalgu neil ei pühiks.

Oma Facebookis kurjustab mees:

«Nonii, kas Kangadzungel on omale mingid hälvikud sinna tööle palganud vôi on lihtsalt uus mood hakata rahvariietest jalamatte tegema?

Mida järgmiseks? Ilusad kollakad jalamatid otse Muhu moodi? Nagu pildilt näha, siis Kihnu on «SELLE SUURE AU» osaliseks juba saanud! Äkki on kangadzungel ka sellele môelnud, et paneks mône tuntud kihnlase ka neid müüma, siis läheks ju äri veel paremini. HALLOOO! Tulge môistusele?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles