Videosüüdistus: taksojuhti seksuaalselt ahistanud advokaadineiut ähvardab vangla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: The Times-Picayune

Advokaat ja endine raadiosaatejuht Jennifer Gaubert võib vangi minna, kuna taksojuht filmis tema lähenemiskatseid.

Napsune 33-aastane Gaubert istus 39-aastase Harvey Farrelli juhitud taksosse 2012. aasta aprillis ning kojusõit kujunes ülimalt kummaliseks, vahendab NY Daily News. Gaubert esitas hagi taksojuhi vastu, kuid mehe filmitud video tõttu võib karistuse saada hoopis tema ise.

Väljaande The Times-Picayune videost on näha, kuidas purjus Gaubert üritab mitmed korrad Farrelli võrgutada ja paljastab end tema ees. Ta kutsub meest korduvalt «kallikeseks» ja rõhutab, et kõik on hästi. «Milles on su probleem?» küsib ta. Taksojuht vastab, et tal on juba tüdruksõber olemas. Naine ütleb ka, et Farrell suudles teda, mille peale mees vastab, et «sina suudlesid mind».

Pärast seda, kui Farrell oli naise koju viinud, ütles ta paar sõimusõna ja viitas sellele, et naine erutas teda.

Farrell arreteeriti hiljem väljapressimise kahtlusel, sest Gaubert väitis, et mees oli talle videot näidanud ja nõudnud tuhandeid dollareid, et ta seda videot ei avalikustaks.

Farrell veetis trellide taga 72 tundi ja tema pilt levis kohalikus ajakirjanduses.

Orleansi piirkonnaprokurör Leon Cannizzaro keeldus Farrelli süüdi tunnistamisest ja esitas süüdistuse hoopis Gaubertile võimudele valetamise eest.

Gaubert astub järgmisel kuul kohtu ette ja teda ähvardab süüdimõistmisel kuni viie kuu pikkune vanglakaristus.

Naine ei arva, et ta peaks vangi minema: «See, mida ma tegin, oli piinlik ja rumal, kuid kindlasti mitte kuritegu.»

Farrell esitas Gaubertile ja New Orleansi politseijaoskonnale föderaalhagi, süüdistades neid põhjendamatus arreteerimises, vangistamises, pahatahtlikus süüdistamises ja inimröövis.

Vaata kõnealust videot allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles