Pildid: Mendi-Anna leidis mehe selle aasta lustlikumas tõsieluseriaalis?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 11.aprillil toimus Coca-Cola Plaza sviidis selle kevade lustlikuima tõsieluseriaali "Anna otsib meest" pidulik esilinastus.

Koos pressiga vaadati reality avaosa ning kuulati Anna Jakelevitši aka Mendi-Anna muljeid Egiptimaal veedetud ajast.

Anna meheotsinguid saab hakata jälgima alates järgmisest kolmapäevast TV3 ekraanil, õhtuti kell 20:00. Šõu toimub kuuma Egiptuse päikese all ja Anna südame pärast hakkab võistlema kaheksa mehepoega.

Seriaali esitlusel selgus, et osa meestest võttis tõepoolest seriaalist osa, et Annaga ka tulevikus kohtuda ja miks mitte koos elama hakata. Osa mehi tuli siiski vaid seiklusi otsima ja lihtsalt igapäevatööst ja stressist lõõgastuma.

Anna tunnistas seriaali esilinastusel, et talle meeldivad euroopaliku kasvatuse ja käitumiskultuuriga mehed. Siiski pole tema jaoks rahvusel suurt vahet. Mees võib olla nii venelane, eestlane, kuid miks mitte kas või inglane.

Enim erutavad Annat enesekindlad, usaldusväärsed, iseseisvad, targad ja hea huumorimeelega mehed, kes on avatud piirideta armastusele.

Vaata pilte ja arva, kas Anna leidis endale saatest lõpuks ka mehe?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles