Video: kääbus sõitis 18 tundi peatumata, et alaealisega seksida

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kääbus sõitis 18 tundi peatumata, et alaealisega seksida
Kääbus sõitis 18 tundi peatumata, et alaealisega seksida Foto: Youtube

USAs paljastus ebatavaline juhtum, milles 40-aastane kääbus Christopher Lanning sõitis järjest 18 tundi, et seksida teismelise tüdrukuga.

Mees elab Missouris Kansas Citys ja tüdruk Floridas Longwoodis, edastab foxnews.com.


Vahemaa oli üle 2000 kilomeetri.

140-sentimeetrine Lanning  sõitis läbi mitme osariigi peatumata isegi WC peatusteks. Ta urineeris sõidu ajal pudelitesse. Mees oli sõna otseses mõttes ihast pimestunud, et ta saab seksida 14-aastase tüdrukuga.

Mehe innukus aga kadus kui ta ei kohtunud mitte tüdruku, vaid salapolitseinikuga, kes oli Lanningi tegevust jälginud alates möödunud kuust.

Lanning arreteeriti tüdruku kooli, Lyman High Schooli juures asuvas bensiinijaamas. Politseinike sõnul oli mehe autos kohutav uriinihais.

 Lanningile esitati süüdistus alaealise seksile meelitamises, temaga kohtuma sõitmises ja internetis keelatud seksuaalse materjali levitamises.

Longwoodi politseiuurija Kevin Tucki sõnul oli mehe ja nende suhtlus internetis esmalt üsna süütu.

«Tahame koputada vanemate südametunnistusele, et internetis varitsevad nende lapsi suured ohud. Internet on ohtlik ja vanemad peaksid olema valvel,» sõnas politseinik.

Seminole´i maakonna kohtunik määras Lanningile kautsjoniks 15 300 dollarit. Samuti ei tohi mees kasutada arvutit ega internetti.

Kohus mehe üle toimub 20. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles