VIDEO/ Elu24 Live stuudiot väisas tuntud Ukraina selgeltägija Ingvar Hironvati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 10.aprillil väisas Elu24 Live ja Limon.ee stuudiot Ukraina populaarses telesaates «Selgeltnägijate tuleproov» osalev hiromant Ingvar Hironvati.

Selgeltnägija Ingvar on pärist Kiievist, kus töötab bioenergeetilise väljade terapeudina ja alternatiivmeditsiini edendajana. Ta osales Ukraina kolmeteistkümnendas "Selgeltnägijate tuleproovis".

Ingvar tunnistas Elu24le antud intervjuus, et Tallinnasse tõi teda esmakordselt kaunitar Jelena, kellega ta tutvus interneti vahendusel, täpsemalt Youtube`i kaudu, 13.märtsil käesoleval aastal. Esimest korda kohtutigi silmast silma juba 10.aprillil Tallinnas. 

Intervjuu käigus Elu24 peatoimetaja Anu ja Limon.ee peatoimetaja Edgariga räägiti paljudest põnevatest asjadest. Loosi teel võitis  ka üks Limon.ee lugeja kohtumise Ingvariga, kes naisele väga sügava mulje jättis.

Vaata videosid põnevast kohtumisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles