Video: Kolmapäev oli Merka jaoks suur ebaõnne päev

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaks sellele, et särava lauljatari Merka autole tõmmati kolmapäeva õhtul võtmega inetu kriips peale, tabasid kaunitari hilisõhtul veel teisedki katsumused. Youtube`st võeti maha tema laul «Aphrodite», mis oli kogunud juba üle 20 000 vaatamise.

Merka: Käisin üleeile «Me armastame Eestit» salvestusel TV3 majas. Kui salvestuselt välja tulin, siis nägin et mingi tüüp on lihtsalt võtmega üle minu auto ukse tõmmanud sellise pika kriipsu. Ma olen kindel, et seda polnud seal salvestusele tulles.

Aga lisaks sellele oli kolmapäev minu jaoks täielik ebaõnne päev. Mul on uus singel «Aphrodite», mis ilmus kaks nädalat tagasi. See oli mul ka ilusasti Youtube`i üles laetud. Olin eile siis arvutis ja järsku Youtube saadab mulle mingisuguse märkme, et teie video on eemaldatud.

Loomulikult ei saanud ma aru, miks see maha võeti. Mida ma valesti olen teinud? Põhjendust nad ka ei kirjutanud. Tegin päringu, et mis värk on ja siis nad kirjutasid mulle üks päev hiljem, et see, kui sa tahad Facebookis oma lugu promoda ja reklaamida, siis see on Youtube`i reeglite vastane.

Ilmselt Youtube`i programm tuvastab, et tuleb läbi Facebooki liiga palju vaatamisi ja nad tõmbavad selle maha lihtsalt. Ma arvan, et teema on selles, et on kaks suurt korporatsiooni nagu Facebook ja Youtube peavad omavahel reklaamisõda.

Kurb on see, et mul oli Youtube`s juba üle 20 000 vaatamise kahe nädalaga. Mõnes mõttes on see nii kurb, et ma olen oma uut lugu promonud juba meedias ja linki igale poole saatnud ja..., oma koostööpartneritele ja DJ`dele ja siis see lihtsalt tõmmatakse maha.

Loomulikult panin ma selle nüüd uuesti Youtube`i üles ja hetkel on juba 700 vaatamist. Päris hea kukkumine. Loodan, et portaalid nüüd aitavad mind ja panevad ka õla alla.

Moraal loole on aga see, et ei tohi ennast liiga palju Facebookis reklaamida.

Vaata ka videointervjuud Merkaga Elu24 Live stuudios!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles