Scarlett Johansson on abiellumiseks liiga noor

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson Foto: Reuters / Scanpix

Scarlett Johansson on kuuldavasti oma näitlejast kallima Ryan Reynoldsi pulmaplaanidele kriipsu peale tõmmanud, kuna leiab, et on abiellumiseks veel liiga noor.

30-aastane Reynolds, kes Johanssoniga tänavu aprillis kohtamas käima hakkas, on kuuldavasti Hollywoodi kaunitari järgi lausa hull, kuid too leiab, et 22-aastaselt on veel liiga vara end püsivalt siduda, kirjutab FemaleFirst.

«Ryan on pillanud vihjeid pulmade kohta, aga Scarlett pani ta kähku paika. Ta tunneb, et on enese sidumiseks veel liiga noor,» rääkis allikas ajakirjale National Enquirer.

Teadja kinnitas, et ehkki Scarlett veel altari ette astuda ei taha, meeldib Ryan talle väga ja naine loodab, et tema tõrksus abielu suhtes neid lahku ei aja.

Scarletti viimane püsisuhe kestis kaks aastat ning toonase partneri Josh Hartnettiga jagati isegi korterit, kuid väidetavalt hakkas mees Johanssoni petma ning paarike läks lahku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles