Getter Jaani läbi pisarate: ma ei saa aru inimestest, kes soovivad kellelegi halba!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Kanal 2

Kanal 2 «Laula mu laulu» neljas saade oli pühendatud Getter Jaanile, kes rääkis, et tema jaoks on eduka lauljakarjääri juures kõige halvem osa meedia.

«Minu elus siiani on kõige raskem aeg olnud see, kui olin tantsusaates,» meenutas Getter.

Nimelt sai Getterist pärast saadet paar tantsupartner Ott-Sander Palmiga, kelle (eks)tüdruksõber sai samal ajal lapse.

«On väga palju hetki olnud, kus lihtsalt tahaks karjuda kõik välja, et nagu...» ütles Getter, kuid edasi rääkida ei suutnud - emotsioonid lõid üle pea ja pisarad hakkasid voolama.

«Lihtsalt, ma ei saa inimestest aru, kes soovivad kellelegi halba. Kui nad inimest ei tunne, et siis on vaja lihtsalt kasvõi täiesti suvaline uudis teha, et nemad saaksid võimalikult palju klikke ja kommentaare. Aga nad ei mõtle mitte kunagi inimestele, kellest mingi väga ebameeldiv artikkel on kirjutatud. On väga palju inimesi, kes usuvad kõike meedias kirjutatut ja teevad järeldused, et selline see inimene ongi,» rääkis Getter, kui oli end veidi kogunud.

Getteri sõnul oli ta valmis, et neid või kedagi teist võidakse tantsusaates paari panna.

«Aga see kõik ei juhtunud sugugi saate ajal. Mitu-mitu kuud pärast saadet kuidagi oli tunne, et meie vahel ei ole enam sõprus; et sõprusest on midagi enamat välja kasvanud. Sel hetkel, kui tundsin, et olen armunud - see oli imeline hetk,» tunnistas Getter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles