Tuntud tantsuõpetaja Merle Klandorf mõistab omasooiharate abielud karmilt hukka!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Nael ja Merle Klandorf
Jüri Nael ja Merle Klandorf Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Viimasel ajal kirgi kütnud kooseluseadus annaks esimest korda nii hetero- kui ka homoseksuaalsetele paaridele võimaluse registreerida oma mitteabieluline kooselu. Tuntud tantsuõpetaja Merle Klandorf mõistab omasooiharate abielud hukka.

«Olen küllaltki konservatiivse ellusuhtutmisega ja kõiges, mis puudutab klassikalisi eluväärtusi, on minu jaoks piirid,» tunnistab Klandorf ajakirjale Naised antud intervjuus.

«Austan abielu vastassugupoolte vahel, mitte omasooliste abielu. Mul on õigus omada seisukohta. Samasoolised inimesed võivad küll samal pinnal elada, aga mina ei soodustaks neile seadusandlusega mingisuguste, mitte ka kõige väiksemate õiguste andmist, sest elu peab minema normaalset rada pidi,» on daam konkreetne.

«Ainult mees- ja naissoost inimesed saavad ühiseid järglasi hankida. See on kõige kõvem argument, eriti siin väikeses Eestis!» põrutab Klandorf.

Mida arvad asjast sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles