Moepoodide kett Armonti otsib modelle tavainimeste seast

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Smart casual naiste- ja meesterõivaste kaupluste kett Armonti otsib uue hooaja modelle tavalinimestest.

Toetades The Fashion Hero TV-Show kontseptsiooni, hakkab Armonti valima nägusid oma kataloogide ja reklaamide jaoks tavainimeste seast – kõik The Fashion Hero TV-Show kandidaadid Eestist võivad Armonti modelliks saada – selleks on vaja saata link oma profiilile www.thefashionhero.com leheküljel meiliaadressile TFH@destaterepublic.com, märkides oma kontaktandmed. Huvitavamaid kutsutatakse live-casting’ule.

The Fashion Hero – uus telesaade ja ülemaailmne casting eesmärgiga raputada ilu- ja moemaailma standardeid. Soovides lõpetada negatiivset ja ebatervislikku käitumist, mida on suhteliselt palju moevaldkonna igal tasemel, tahab

The Fashion Hero maailmale näidata, et kätte on jõudnud muudatuste aeg! Nüüd igaühel vanuses 16-40 on võimalus saada maailma-brändide modelliks ja reality-show täheks, mida salvestatatkse novembris 2014 Mexicos.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles