Kid Rock: Pamela Andersonist lahutamine oli elu parim otsus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kid Rock
Kid Rock Foto: Reuters / Scanpix

Kid Rock külastas Los Angeleses asuvat raadiojaama KROQ-FM ning vastas küsimustele Tommy Lee’ga riiu kiskumise ja oma eksabikaasa Pamela Andersoni kohta.

«See kestab juba viis aastat,» kommenteeris Rock enda ja Tommy Lee vahelist vihavaenu. «Tegin seda, mida iga mees teinud oleks, iga mees siin riigis ja siin maailmas. Vastik on temaga seostatud olla, oma nime tema omaga samas lauses näha. See tõepoolest hävitab mu,» vahendab TV Shark Rocki sõnu.

«Viimati puutusin temaga kokku kui mina ja Pam lahutasime. Ta helistas talle pidevalt ning e-mailis mulle kohutavaid asju, oli ääretult jultunud. Ma ütlesin talle rahulikult, et me kohtume veel ja sellega asi piirdus, kuna ma ei tee suuri sõnu,» rääkis Rock.

«See oli vältimatu. Pidin seda tegema, see oli juba pikka aega soolas,» põhjendas mees Lee ründamist.

«Kui ta (Lee) oleks targem, siis ta teaks sügaval sisimas, et midagi sellist pidi juhtuma ja ütleks endale: «Jäta see asi nüüd rahule ja mine oma teed»,» rääkis Rock.

Mees ei säästnud ka oma eksabikaasat Pamela Andersoni, nimetades temast lahutamist oma elu parimaks otsuseks.

«Lahutuse sisseandmine oli mu elu parim otsus. Selleks, et seda mõista, pead ise need asjad läbi elama. Ma olin temasse armunud. Ma tegin selle läbi, tegin seda, mida pidin, aga tänu jumalale, et tulema sain. Teadsin, et mu karjäärile tuli kahjuks end temaga siduda, kuna mu elust tehti tsirkus – sest tema tahab meedia tähelepanu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles