Eghert- Sören Nõmm korraldab «So You think You can Dance» Baltikumi casting'u

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Sir N» aka Eghert- Sören Nõmm osales edukalt esimese eesti tantsijana eelmisel hooajal  maailma suurimas televisiooni tantsuprojektis «So You ThinkYou Can Dance» Ukraina versioonis «Tancujut Vse».

Tuhandete tantsijate hulgast õnnestus tal välja võidelda koht 16 parima hulgas. Nüüd aga palusid saate produtsendid Eghertil korraldada selle aasta Baltikumi eelvoor, mis toimub juba 13. aprillil Tallinnas, Teatri väljak 3 «Free Flow Tantsustuudio« ruumides kella 9.00st kuni 22.00ni.

Egherti sõnul oli osalemine selles saates tema senise elu kõige fantastilisem kogemus. Pääsemine 20 finalisti hulka aga tõi talle ukrainlaste seas suure populaarsuse ja korduvalt on teda kutsutud Ukraina erinevatesse linnadesse workshop'e ja treeninguid andma. Osalemine selles projektis on olnud talle suurepäraseks hüppelauaks edasisele karjäärile.

Kõik, kes tahaksid oma tantsuoskust proovile panna, on oodatud saate casting'ule. Saates osalemiseks peab:

- registreerima ennast e-maili teel sirnofficial@gmail.com

- saama aru elementaarsest vene keelest

- ette valmistama soolotantsu kava, mis on vähemalt üks minut pikk 

- kaasa võtma oma muusika 

- valmis olema improviseerimiseks ka etteantud muusika saatel

Kandidaate tulevad välja valima Ukraina saate produtsendid!

Nüüd tasub hakata kõigil tantsijatel ennast ette valmistama ning lähemat infot kogu casting'u kohta saab ka Facebooki leheküljelt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles