Galerii: Kevadiselt roosa ja rõõsa Evelyn Sepp rääkis Kultuurikatla uutest tegemistest ja plaanidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. aprilli hommikul kell 10 toimus Kultuurikatlas pressi-brunch, kus et üle pika aja räägiti taas  Kultuurikatla  tegemistest ja plaanidest ning Kultuurikatla emand Evelyn Sepp tutvustas lähemalt ka kollektiivi uusimat arendust «MakerLabi».

Hommikukohtumine toimus seekord Heina tänava vanas tööstushoones

Muuhulgas sai kiire ülevaate ka sellest, miks ja mida saab MakerLabi`s teha ning kuidas see ettevõtliku, uudismihimuliku ja nokitsemishimulise inimese, sõpruskonna või alustava ettevõtja elu paremaks saab teha ning mida kõike veel see arendus omakorda kogukonnale pakub.

MakerLab on mitmekülgselt sisustatud töökoda, seminari- ja koostegemise ruum ning laboratoorium, kus saab ise õppida, osaleda koolitustel, toota väikeseerija tooteid, valmistada prototüüpe ning küsida nõu ja abi mõne konkreetse ülesande lahendamisel.

MakerLabi tehnilisse nimekirja kuuluvad laserlõikur, 3D- printer, CNC-masin ning mitmed teised muidu kättesaamatud tööriistad, et ideest sünniks teostus.

Vaata pildigaleriid toimunust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles