Video: Eesti kolmikvendadest staarmodellid püüavad moemaailma muuta

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harjumaal, Viimsi keskkoolis oli nädalavahetusel moepidu. Heategevuslikku noortemoe suursündmust «Moeaken» saatis ka publiku menu. Kogu ettevõtmise tulu läks Tallinna lastehaigla toetusfondile. «Moeaken» on paik, kus püüavad algajad moeloojad nö kätt valgeks saada. Showd juhtisid aga ühed üsna haruldased modellid - kolmikvendadest staarmodellid.

Karl Markus, Hans Markus, Joel Markus - need on kolmikud Antsonid, Eesti moemaailma staaride sekka tõusvad modellidest kolmikvennad!

Maailma catwalkidel võib näha mitmeid kaksikuid, aga identse välimusega kolmikuid - vot see on juba haruldus!

Hans Markus Antson: Meie oleme harjunud sellega, et oleme kolmikud, pigem oleme üllatunud selle meedia tähelepanu üle...

Joel Markus Antson: Meie tunneme ennast tavaliste vendadena ja tihti me unustame ära, et me oleme kolmikud. Kõige raskem on selle juures tegelikult see, et meil on nii palju erinevaid hobisid ja ajad on niigi täis ja siis on kõige raskem saada meil kolmekesi kokku, et mingit asja arutada või mingit tööd koos teha. 

Karl Markus Antson: Tegelikult on see ka positiivne, sest väga suur tugi on vendade poolt ikkagi ka, väga tugev koostöö on. Vennad on parimad sõbrad ja see on hästi lahe.

Hetkel on kolmikutel leping kohaliku agentuuriga The Living Models. Huvi on üles näidanud ka mitmed piiritagused modelliagentuurid.

Kas vennad plaanivad pühkida Eestimaa tolmu jalgadelt või on siiski ülikooliharidus kolmikutele tähtsam?

Hans Markus: Arvan ikkagi, et ülikool. Aga kui tuleb ka mõni suurem pakkumine, siis meil on ka seda põnev vastu võtta.

Karl Markus: Just! See on võimalus reisida ja maailma näha, näha seda võib-olla hoopis teisest küljest, kui me seda igapäevaselt näeme. Kõik kogemused on alati teretulnud.

Joel Markus: Tegelikult tegeleme modellindusega ka sellepärast, et ülikooli jaoks raha teenida.

Modellitöö on keskkoolieas modellidele uus ja huvitav. Aktiivsed ja mitmel rindel rabavad noormehed peavad ka paljudest pakkumistest ajanappuse tõttu loobuma, sest esmatähtis on kool.

Hans Markus: Praegu on küll kõik väga positiivne olnud. Alguses on võib-olla närvipingega pisut raske toime tulla, aga võib-olla see ongi hea kogemus.

Joel Markus: Hetkel ongi see kõige raskem, et ühekorraga on meile tulnud hästi palju pakkumisi. Erinevaid võimalusi näiteks Stockholmist ja igalt poolt. Kõige raskem on see, et oma peamiste tegevuste kõrvalt püüda kõike seda mahutada ja..., see aja planeerimine on kõige raskem.

Karl Markus: Meil endil on ka teisi tegemisi nii palju..., kõiki asju ühildada on keeruline.

Joel Markus: Minul näiteks paluti kirjutada palverännakust, kus ma käisin mõned nädalad tagasi. Nüüd läheb iga vaba hetk selle alla. Mõned unetud ööd on ka olnud. See on nii nauditav taas seda läbi elada, seda teiste inimestega jagada. See ongi üks suuremaid asju mul praegu peale pisut väiksemate asjade.

Kritiseerijad kurdavad, et moemaailmaga käib pahatihti kaasas ka halb kuulsus ja et modelle peetakse pealiskaudseteks totudeks, kelle vaimsed võimed on piinlikult pisikesed.

Meie kolmikutel on aga oma maailmaparandav missioon.

Karl Markus: Meie tahame olla eeskujuks. Kui muidu kritiseeritakse modelle pidutsemise, narkootikumide ja alkoholi pärast, siis meie tahame seda tööd teistmoodi teha.

Joel Markus: Kuna meil on hästi palju erinevaid asju, mida me lisaks modellindusele tahame jagada, näiteks filmindus, fotograafia, luule.

Mida te siis tulevikus teha tahate?

Hans Markus: Mina armastan loodust ja pildistamist, seega on loodusfotograafia see mis mind tulevikus ümbritseb.

Karl Markus: Minu suurim unistus on tegeleda filmindusega. Tahaks minna õppima filmindust.

Joel Markus: Mina sellele küsimusele nii lihtsalt vastata ei oska, sest ma tegelen luuletamisega ja mind huvitab usk ja sellised teemad... Aga ma arvan, et küll tuleb see mis tulema peab ja peab olema võimalustele avatud... Eks elu näitab.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles