Brasiilia trummi ja bassi kuningas DJ Marky esineb reedel Sinilinnus

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 11. aprillil esineb mainekas Brasiilia dj ja produtsent Marky Sinilinnus, Tjuun In nimelisel peol. Dj Markyle sekundeerivad kodumaised djd Qba, To-Sha, L.Eazy, Muudu ja Dr. Philgood. Visuaalide eest hoolitseb Denis.

Marky, õige nimega Marco Da Silva on Brasiila dj. 1998. aastal nägi V Recordingsi plaadifirma omanik ja dj Bryan G Markyt ühes Sao Paolo klubis esinemas ning kutsus Marky Londonisse. Marky kogus kiiresti Inglismaal esinedes kuulsust – ta valiti  1999.a Briti  kriitikute poolt parimaks uueks Djks ja kutsuti residendiks tollasesse kuulsasse The End klubisse.

Marky on eelkõige hinnatud oma tehniliste oskuste pärast teha plaadimängijatega trikke, ise samal ajal plaate mängides. 2012. valiti RMC Awardsi Brasiilia nr 1 djks. Lisaks dj-ametile veab Marky ' plaadifirmat Innerground Records ning aeg-ajalt ilmub temalt ka enda loomingut.

Marky on ka varasemalt Eesti publiku poolt väga sooja vastuvõtu osaliseks saanud - esmakordselt mängis ta siin  plaate Circulation peol 2002. aastal Tallinnas.

Reedel, 11. aprillil esitevad Sinilinnu suures saalis muusikat: Dj Marky (Innerground, Bra), Qba, To-Sha, L.Eazy ning teises saalis Muudu ning Dr. Philgood. VJ on Denis.

Uksed avatakse 23:00

Pilet enne südaööd6 euri, hiljem 8 euri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles