Iiris Vesik Londonis: probleeme lahendada oskavad siinsed inimesed paremini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaata, kes käisid 3D nukuooperi Lisa Limone esilinastusel 07.03.13
Iiris Vesik andis Lisa Limonele hääle
Vaata, kes käisid 3D nukuooperi Lisa Limone esilinastusel 07.03.13 Iiris Vesik andis Lisa Limonele hääle Foto: Viktor Burkivski

Kui möödunud nädalal jagas Iiris oma mõtteid, millest ta Eestist eemal olles puudust tunneb, siis täna avaldas lauljatar asjad, mis Londonis kõige mõnusamad on.

Noorele Londonis õppivale Iiris Vesikule meeldib, et Londonis on koguaeg midagi toimumas ning inimesed paistavad olevat emotsionaalselt intelligentsemad ja viisakamad, vahendab Menu.

«Üldine emotsionaalne intelligentsus tundub siin olevat kõrgem inimese kohta, sest kõik peavad iga päev arvestama suurema summa inimestega,» selgitab lauljatar.

Lisaks tundub Iirisele, et probleeme lahendada oskavad Londonis elavad inimesed paremini.

«Eestis ma olen kahjuks liiga palju pealt näinud, kuidas inimesed ei julge üldse oma muret väljendada, see aina kasvab nende sees ning üksi seinte vahel või koduste seltsis siunatakse ja kirutakse,» ei imesta Iiris, et meil on siin nii palju kurje netikommentaatoreid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles