Lily Allen jättis lastele pühendatud heategevuskontserdil esinedes rinnahoidja koju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Lily Allen poses for photographers on the red carpet at the EE British Academy Film Awards held at the Royal Opera House on Sunday Feb. 16, 2014, in London. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) / TT / kod 436
Singer Lily Allen poses for photographers on the red carpet at the EE British Academy Film Awards held at the Royal Opera House on Sunday Feb. 16, 2014, in London. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) / TT / kod 436 Foto: Joel Ryan/AP

Lauljatar Lily Allen on oma keha suhtes mõnusalt enesekindel. Lausa nii enesekindel, et pole vaja enam esinemistel rinnahoidjat kanda.

Kaalust alla võtnud lauljatar Lily Allen on rohkem kui õnnelik, et saab laval oma raske töö tulemust näidata, vahendab The Daily Mail.

Lauljatar pani rahva ahhetama Londonis toimunud lastele pühendatud heategevuskontserdil, kus naine kandis beeži läbipaistvat ja külgedelt lahtist pluusi, mille all olid kõigest nibusid katvad heledad plaastrid.

Naine kandis tasakaaluks pikki musti ja väga laiu pükse.

Vaata ja tutvu paljastava Lily Alleni riietusega SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles