Alternatiivroki ansambel Galvanic Elephants esitleb esiksinglit «Handshakes»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galvanic Elephants
Galvanic Elephants Foto: Patrik Tamm (Müürileht)

Alternatiivroki ansamblil Galvanic Elephants, kes on aprillikuise Müürilehe esikaanel,  ilmub õige pea debüütalbum «Mosaic». Värske LP esimest singlit, pealkirjaga «Handshakes», saab alatest tänasest kuulata bändi Youtube’i ja Soundcloud’i kanalitelt.

«Valisime esimeseks singliks loo «Handshakes», kuna see on popi helipildiga ning peaks kuulajat hõlpsasti kaasa haarama,» ütleb klahvpillimängija Dirk Lloyd.

«Televisiooni negatiivsest kumast ja raadio lärmist rääkivat lüürikat saadab vastuoluliselt elektropopp kõlapilt,» lisab laulja Taavi-Peeter Liiv.

Galvanic Elephants on Tartust pärit viieliikmeline ansambel, kes segab oma muusikas julgelt elektroonilisi helisid ning kitarrimuusikale omaseid elemente.

Koos on esinetud näiteks nii Islandi electro-pop ansambliga FM Belfast kui ka Kanada tuntud indie-bändiga Junior Boys. Eelmise aasta suvel anti edukas kontsert Positivus festivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles