Kroonprintsess Mary saabus Eestisse ja külastas Suitsupääsukese lasteaeda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taani kroonprintsess Mary saabus täna Eestisse visiidile. Esimese asjana külastas Mary Tallinna Suitsupääsukese lasteaeda, kus on kasutusel meetod «Kiusamisest vabaks».

Kroonprintsess Mary tutvus Tallinna lasetaias Suitsupääsupesa "Kiusamisest vabaks" programmi rakendamise tulemustega.

Programmi juhib kroonprintsessi nimeline Mary Fond koos Taani lastekaitseorganisatsiooniga Red Barnet / Save the Children Denmark. Programmi eesmärk on lasteaedades ja algklassides kiusamist ennetada ja see on nüüdseks kasutusel ka enam kui pooltes Eesti lasteaedades. Kroonprintsessi külaskäigu peaeesmärk on tutvuda, kuidas programmi on siin rakendatud.

Lasteaia visiidi ajal oli kroonprintsess Maryl seljas kaunis musta-ja hallikirju kostüüm, jakki naine lasteaias oleku ajal seljats ei võtnud. Malbe ja kauni olemisega Mary nägi külastuse ajal välja tagasihoidlik, aga esinduslik ja särav.

Kolmapäeval jätkuva visiidi ajal külastab Taani kroonprintsess Mary koos  Evelin Ilvesega seminari «Jätkusuutlik disain ärimudelina», kus Eesti moedisainer Reet Aus tutvustab oma tootmispõhimõtteid ning loomingut.

Aukülalisena seminaril osalev Kroonprintsess Mary on Põhjamaades tuntud jätkusuutliku disaini eestkõneleja ning Taani Kultuuriinstituudi patroon. Lisaks Reet Ausile saab võimaluse oma loomingut külailstele esitleda Taani tuntud bränd Aiayu, mis ühendab Boliivia käsitööliste oskused Taani disainiga.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles