Bechamite poeg Brooklyn tegi modellidebüüdi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn Beckham
Brooklyn Beckham Foto: SCANPIX

Briti staaripaari David ja Victoria Beckhami poeg, 15-aastane Brooklyn Beckham käib oma isa-ema jälgedes ja tegi nüüd modellidebüüdi.

Teismelise moefoto ilmus väljaande Man About Town esikaanel ja ajakirjas on terve pildiseeria, edastab Daily Mail

Kriitikute sõnul näeb noormees välja nagu ta isa David Beckham. Temaga tehtud mustvalged fotod aga meenutavad kunagise Hollywoodi staari James Deani fotosid.

Brooklyn Beckhamist tegi fotod fotograaf Alasdair Mclellan, kes on teinud varem pilte ka Victoria Beckhamist  väljaande Vogue jaoks ning David Beckhamist väljaandele Fantastic Man.

Man About Town ilmub kaks korda aastas ja see on suunatud kultuuri- ja moehuvilistele ärimeestele. Selles on ära toodud hooaja moetrendid.

Enne Brooklyni sai modelliks ta noorem vend, 11-aastane Romeo, kes osales 2012. aastal firma Burberry reklaamikampaanias.

Brooklyn Beckham kannab fotodel tuntud firmade nagu Ralph Lauren, Saint Laurent ja Supreme rõivaid.

«David ja Victoria on kõigi oma nelja lapse üle väga uhked. Nad ei ole lapsi modellideks sundinud, vaid nad on ise moemaailma vastu huvi üles näidanud. Poistele tehti pakkumised ja nad nõustusid,» sõnas Bechamite perele lähedane allikas.

Ta lisas, et Brooklyn on keskendunud koolile ja jalgpallile ning see fotosessioon oli talle vahelduseks.

Man About Town peatoimetaja Ben Reardon sõnas, et nad on õnnelikud Brooklyn Beckhami debüüdi üle nende ajakirja kevad/suve 2014 väljaande kaanel.

Pilte vaata siit.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles