Video/ Külasta restorani, kus laest sajab alla sitajunne!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külasta Saksamaal restorani, kus laest sajab alla sitajunne ja inimesed joovad kust!
Külasta Saksamaal restorani, kus laest sajab alla sitajunne ja inimesed joovad kust! Foto: Reporter.ee

Saksamaa pealinnas Berliinis asub kummaline restoran. Õlut juuakse seal pottidest ja salvrätikute asemel on WC-paber. Tegemist on söögi- ja joogikohaga, mille eestikeelne nimetus oleks «Kemmerg».

Enamik inimesi armastab söömise ja joomise ning WC ikka eraldi hoida. Berliinis asub aga üks koht, mis teeb kõik võimaliku nende kohtade ühendamiseks,

Baar-restoran Das Klo avati juba 1971. aastal ja klientidest pole neil siiani puudust olnud.

Restorani külastaja Inglismaalt: Umbes pool minutit tagasi kukkus lagi alla. Lagi on tehtud suurtest junnidest ja need kukkusid meile peale. Minu taga olevad inimesed istuvad kirstudel. Enamik jooke tuuakse WC anumates ja üldse on kõik seotud WCga. See on tõesti kummaline koht, kus olla.

Lisaks laest kukkuvatele sitajunnidele muudavad ajaveetmise selles kõrtsus huvitavaks ka üles alla liikuvad lauad ja ootamatult vilkuma hakkavad tuled. Ka pakutav toit näeb välja nagu ehtne sitt.

Vaata õõvastavat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles