Alastifotod Facebookis viisid pussitamiseni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnavahetus Facebookis viis pussitamiseni
Sõnavahetus Facebookis viis pussitamiseni Foto: SCANPIX

Mehhiko meedia andmetel viis kahe neiu äge sõnavahetus ja alstifotod Facebookis selleni, et üks sõbranna pussitas teist.

16-aastaneErandy Elizabeth Gutierrez ja sama vana Anel Beez olid head sõbrannad, kes postitasid sotsiaalmeediasse erinevaid fotosid ja kirjutisi koos, edastab news.com.au.

Kui aga Baez pani üles pildi, kus nad mõlemad on alasti, Gutierrez vihastas ning lubas Baezile kätte maksta.

«Võib tunduda, et olen rahulik, kuid oma kujutlustes olen sind vähemalt kolm korda tapnud,» kirjutas Gutierrez Twitteris Baezile. Nüüdseks on see sõnum kustutatud.

Baez ei pidanud Gutierrezi ähvardust tõsiseks isegi pärast seda, kui viimane edastas, et «hea kui sa aasta lõpuni ellu jääd».

Politsei andmetel kutsus Baez Gutierrezi 19. märtsil endale külla, et ära leppida. Nende elukoht on Guamuchilis.

Gutierrez küsis, kas ta saab kasutada WCd. Selle asemel läks ta hoopis kööki ja võttis sealt kööginoa ning pussitas sõbranna surnuks.

Politseiuurijad leidsid Baezi surnukehalt 65 pussitamishaava.

Gutierrez põgenes pärast tapmist ning püüdis oma tegu varjata, teeseldes sõbranna kaotuse pärast leina. Ta osales sõbranna matusel, kus politsei ta arreteeris.

Naine antakse kohtu alla. Talle esitatakse süüdistus mõrvas.

Mehhiko seaduse järgi saab alaealisel saata mõrva eest trellide taha kuni seitsmeks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles