83-aastane Ita Ever läheb Hollandisse filmivõtetele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtusöök restoranis Ribe: Ita ever koos poja Roman Baskiniga, Elena Cotta tõlgiga.
Õhtusöök restoranis Ribe: Ita ever koos poja Roman Baskiniga, Elena Cotta tõlgiga. Foto: Martin Ilustrumm

Näitleja Ita Ever sai hiljuti huvitava üllatuse osaliseks, kui sai pakkumise sõita Hollandisse, et minna filmi näitlema.

«Ta kirjutas, et talle meeldis mu osatäitmine ja ma olen näitlejana huvitav persoon,» kostab Ita Ever saates «Vikerhommik», kuidas talle Hollandist pakkumine tuli.

Everit laval näinud härra kutsus naise peredünastiast rääkivasse filmi eakat daami näitlema.

«See võttis käed värisema ja sõnatuks. Ma ei osanud alguses esimesel momendil reageerida, aga nagu näitleja värk, ma ikka ütlesin, et loomulikult ma tulen,» selgitab seikluslik näitlejanna.

Projekt saab olema inglise keeles, aga see ei ole Ita Everi jaoks probleem. Nimelt on naine ka varem filmi inglise keeles teinud.

Ita Ever usub, et teatriga ka ehk ei tekiks probleemi, sest alati on võimalus ka näitlejat asendada või mõni teine tükk tema etenduse asemele panna. Ita Ever peaks filmirolli pärast teatrist eemal olema lausa poolteist kuud.

Täna tähistab legendaarne teatridiiva Ita Ever 83. sünnipäeva. Kuigi sünnipäevade tähistamine Everile eriti ei meeldi, siis tunnistab naine, et ajaga lähevad need aina lõbusamaks.

Palju õnne ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles