Monoteatri juht Karl Kermes: Maire Aunaste on fenomenaalne naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Mihkel Uba

Maire Aunaste alustab täna oma komöödiatuuri ning monoteatri juht Karl Kermes ütles, et telediiva jõuab etendusel «Äraaetud, kuid ülesmukitud» publiku ette hoopis teistsugusena kui me harjunud oleme.

«Tegemist ei ole monoloavastusega ja päris stand-upiga, ta on seal kuskil vahepeal. Maire puhul tahame me tuua publiku ette lavale teistsugust Maire Aunastet,» rääkis Kermes «Vikerhommikus», vahendab Menu.

Kermes märkis, Eesti kultuurimaastik on nii kaugel, et igaüks võib kirjutada oma elust püstijalakomöödia: «Aga see teine pool, et kas kõik seda näha tahavad ja kas sellega lavale pääseb, selles ma nii kindel ei oleks. Selleks on vaja teatud eeldusi.»

Ta lisas, et Aunaste puhul oli eeldus Aunaste ise: «Minu meelest on ta fenomenaalne naine ja väga artistlik tegelane. Parajalt hulljulge, et sellist asja ette võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles