«Tohter Olaf»: HIV-positiivne naine räägib oma loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tohter Olaf
Tohter Olaf Foto: Kanal 2

Täna teeb Olaf Suuder eksperimendi ja proovib ära, mis tunne on olla 75-aastane. Saatesse kutsutud geneetik räägib, kas igavese nooruse geen on ulme või juba käega katsutav reaalsus. Juttu tuleb ka ravimatust haigusest - AIDSist. Oma loo räägib naine, kes peab selle kohutava haigusega elama.

Kuidas jääda nooreks? Saatejuht Olaf Suuder proovib eksperimendi korras aimata, mis tunne on olla 75-aastane. Muudame publiku hulgast ka kaks noort inimest paari hetkega nelikümmend aastat vanemaks. Geneetik Riin Tamm vastab küsimusele, kas igavese nooruse geen on ulme või juba käegakatsutav reaalsus. Külas on ka Nõmme Vanameeste Klubi liige, kes jagab oma nooruslikkuse retsepti.

«Tohter Olaf» räägib täna ravimatust haigusest, mis lõpeb surmaga ja millesse haigestumine on võtnud Eestis kolossaalsed mõõtmed. AIDS ja HIV puudutavad üha rohkem ja rohkem inimesi meie ümber. See on haigus, mis halastamatult hävitab inimese organismi võimet end haiguste eest kaitsta. Stuudios on naine, kes peab selle kohutava haigusega elama.

Juttu tuleb ka meie suurimast organist – nahast ja mis juhtub, kui me sellele piisavalt tähelepanu ei pööra.

Põnev ja hariv «Tohter Olaf» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast «Naabriplikat».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles