Maganut lakkunud külaline sai seitsme kuu pikkuse tingimisi karistuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maganut lakkunud külaline sai seitsme kuu pikkuse tingimisi karistuse
Maganut lakkunud külaline sai seitsme kuu pikkuse tingimisi karistuse Foto: SCANPIX

Soomes Helsingis mõistis kõrgema astme kohus maganut lakkunud külalisele seitsme kuu pikkuse tingimisi karistuse.

Varem oli alama astme kohus süüdistusest loobunud, edastab iltasanomat.fi.

Lakkuja andis kohtusse naine, kes sattus lakkumise ohvriks. Naine ja ta elukaaslane pakkusid öömaja mehele, kellega koos nad olid restoranis käinud.

Pärast seda, kui naise elukaaslane oli läinud magama, lähenes mees naisele ja hakkas ta jalgu masseerima. Mees oli püüdnud teha ka muud, kuid naise sõnul keeldus ta seksuaalse tagamõttega lähenemisest.

Naine jäi jalamassaaži ajal magama. Ta ärkas selle peale, et mees oli ta alakeha paljaks võtnud. Naise sõnul lakkus mees ta genitaale.

Mees sõnas kohtus, et ta suudles naist kõhule.

Šokeeritud naine äratas oma elukaaslase ja rääkis, mis temaga juhtus. Ta kontakteerus ka politseiga ning läks igaks juhuks arstlikku kontrolli.

Naise sõnul tekkisid tal pärast juhtunut psühholoogilised probleemid ning ta ei saanud magada. Ta pöördus psühholoogi poole.

Kohtuniku sõnul ei olnud ühtegi asja, mis oleks näidanud, et mees ei olnud tegu toime pannud.

Kohus leidis, et mees ahistas maganud naist, kes ei olnud võimeline end kaitsma.

Seda meest oli ka varem karistatud ja uue kuriteo toimepanemise ajal oli ta katseajal. Varem oli ta kohtu alla antud vägivalla eest.

Nüüd määrati talle seitsme kuu pikkune tingimisi karistus ning 600 euro suurune trahv, kuna ta puudus esimeselt kohtuistungilt. Mees kaitses end, et ta ajas kuupäevad segamini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles