SEEBIOOPER/ Kati Toots Kersti Tootsi ei karda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suursugune Moët & Chandon'i Great Gatsby pidu Klubis Teater. Kati Toots
Suursugune Moët & Chandon'i Great Gatsby pidu Klubis Teater. Kati Toots Foto: Maksim Toome

Hoolimata sellest, et siiani seaduslikult abielus Kersti ja Jaan Toots on alles teel kokkuleppele lahutuse teemal, tähistavad Kati ja Jaan  tänavu oma tutvumise kümnendat aastapäeva!

Jaanuari keskel kinnisvaraportaalidesse tekkinud Kati ja Jaan Tootsi Keila-Joal asuva uhke häärberi müügikuulutus tekitas palju segadust, sest Jaan Tootsi ametlik abikaasa Kersti Toots oli Kati ja Jaani maja müüki pannud.

Riiklikust E-kinnistusraamatust selgus, et Kati ja Jaani Keila-Joa kinnistul on peal hüpoteek summas 1,34 miljonit eurot Kersti Tootsi kasuks. See näitab, et Kersti ja Jaan on sõlminud omavahel lepingu, mille tagatiseks on kinnisvaraobjekt eeltoodud summa ulatuses.

Seega, kui lepinguliste kohuste täitmine jääb unarusse, tekib hüpoteegipidajal õigus nõuda asja sundmüüki kohtutäituri kaudu. Kati  Toots kostis asja kommentaariks, et see on Kersti ja Jaani omavaheline asi.

Jaan Toots leidis aga omakorda, et tegemist on  sekkumisega tema eraellu ja ta pole üldse avaliku elu tegelanegi, et midagi kommenteerida.

Hiljuti küsis Kroonika Katilt, kui palju antud segane olukord oma armsaks saanud kodu ümber teda tegelikult häirinud

Kati: Elus pole kõik alati nii lilleline ja lihtne nagu paistab. Ja kuna see on Kersti ja Jaani omavaheline asi, siis las nad selle ka omavahel lahendavad. Nad on mõistlikud inimesed, küllap nad ka kokkuleppele jõuavad. Ja tegelikult pole asi üldse nii hull, sellepärast ma nii rahulik olengi.

Ma olen seda tüüpi naine, kellel on jalad alati tugevalt maas. Elus võib olla erinevaid situatsioone, aga ma tean, et saan alati hakkama. Mis ei tapa, teeb tugevamaks, tulgu kas või maailmasõda!

Vaata ka videot Kati ja Jaani uhkest Keila-Joa kodust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles