Paris Hilton kutsuti Eestisse hotelli avama: see oli lõbus juhus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IMAGE DISTRIBUTED FOR JOSE CUERVO - Paris Hilton attends Treats! Magazine's 3rd Annual Trick or Treats! Halloween Party presented by Jose Cuervo on Thursday, Oct. 31, 2013 in Los Angeles. (Photo by Todd Williamson/Invision for Jose Cuervo/AP Images) / TT / kod 436
IMAGE DISTRIBUTED FOR JOSE CUERVO - Paris Hilton attends Treats! Magazine's 3rd Annual Trick or Treats! Halloween Party presented by Jose Cuervo on Thursday, Oct. 31, 2013 in Los Angeles. (Photo by Todd Williamson/Invision for Jose Cuervo/AP Images) / TT / kod 436 Foto: Todd Williamson/AP

Hotelli- ja spaaärimees Roman Kusma kohtus Düsseldorfi ilumessil ilmakuulsa modelli, näitleja, laulja ja Hiltoni luksushotelliketi pärijanna Paris Hiltoni endaga.

Kusma võib end hetkede järel kuuma kaunitariga tunda tõelise õnneseenena, sest naist saatsid ilumessil hordidena teda intervjueerima tulnud mitukümmend telekanalit ja kakskümmend turvameest, vahendab ajakiri Kroonika.

Kusmal vedas, kuna kasutab oma spaas Alessandro iluhooldussarja, mille fänn on ka tuntud blondiin.

«See oli lihtsalt lõbus juhus, kui põgusaks vestluseks avanes poolteist minutit,» pajatab Kusma.

Nii kasutas ärimees võimalust ja küsis, kuidas kaunitarile Saksamaal meeldib ja avaldas lootust, et naine tuleb Eestisse ka Hiltoni hotelli avamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles