Pussy Riot: meie idee ongi luua halba muusikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pussy Riot ütles Tallinn Music Weeki raames toimunud konverentsil, et kuna Venemaal pole nende sõnul õigeid legaalseid võimalusi oma arvamust avaldada, siis teeb bänd seda läbi loomingu.

Ansambli Pussy Riot liikmed Nadežda Tolokonnikova ja Maria Aljohhina tunnistasid konverentsil, et nende eesmärk pole olnud kunagi teha head muusikat. Bändi liikmed teavad, et muusika ise pole hea, aga tegemist on konseptuaalse bändiga, mille idee ongi kasutada halbu sõnu ja muusikat.

Punkansambel Pussy Riot ei kavatse hakata kunagi traditsiooniliseks bändiks, mis annaks suuri kontserte ja tuuritaks mööda maailma ringi. See oleks bändi konseptsiooni vastane ning jätkatakse samamoodi edasi nagu siiani. «Kui esineme Pussy Riotiga, siis täpselt nii nagu tegime seda ka viimases videos Sotšis,» kostavad liikmed.

Kuna Venemaal pole nende sõnul õigeid legaalseid võimalusi oma arvamust avaldada, siis teeb bänd seda läbi loomingu.

Rääkides Sotši videost, siis said arreteerimise ajal kunstnikud hästi tuttavaks ka politseinikega, kes ei olnud selle üle üldse õnnelikud, et olümpiamängud just seal toimuvad.

Hoolimata sellest, mida videos näeme, soovisid politseinikud bändiliikmetega isegi sõbralikult selfie'sid teha.

Vaata pilte ja videosid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles