Maria Aljohhina «Kahekõnes»: tähtis on rääkida ebamugavatest asjadest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Aljohhina ETV saates «Kahekõne»
Maria Aljohhina ETV saates «Kahekõne» Foto: ERR

Pussy Rioti liige Maria Aljohhina rõhutas ETV saates «Kahekõne», et tähtis on rääkida ebamugavatest asjadest, neist asjadest, mida inimesed eelistavad oma elust tõrjuda.

Paljud venemaalased teavad Pussy Riotit ennekõike šokeerivate esinemiste järgi, milles on viiteid samaaegselt nii seksuaalsusele kui religioonile, vahendab Menu.

«Kui me hakkame millestki rääkima, asume midagi tegema, siis teeme seda sündmuse ümber, mida peame oluliseks. Kui me läksime esinema Lunastaja Kristuse kirikusse, siis tegime seda sel lihtsal põhjusel, et patriarhi sõnavõtud ajasid meil hinge täis. Meile ei meeldi kohe üldse, kui kirikupea esineb konservatiivse poliitiku rollis,» arvas ta.

Aljohhina kinnitas, et Pussy Rioti liikmed on Moskvas populaarsed ning tänavatel ringi liikuda nad ei karda: «Inimesed tahavad meiega selfie't teha. Paluvad luba pildistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles